JLN | Bedrijfsbezoek DHL eCommerce

Over dit evenement

Categorie
JLN (Jong Logistiek Nederland)
Organisator
Bestuur JLN
Datum en tijd
18 apr. 2024 09:30 - 14:00
Locatie
📍 Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel

Op donderdag 18 april 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij DHL eCommerce in Zaltbommel.

DHL en Deutsche Post vormen het grootste post- en logistiekbedrijf ter wereld. Het bedrijf biedt logistieke oplossingen via de weg, de lucht en het spoor. Met een half miljoen medewerkers in meer dan 220 landen en regio’s, brengen zij alle hoeken van de planeet moeiteloos in verbinding.

Onder de mooie geelrode vlag van DHL eCommerce zijn nog twee logistieke bedrijven ondergebracht: een uit het zakelijk transport en een uit de particuliere markt. Samen met Van Gend & Loos en Selektvracht is DHL eCommerce dé pakket- en palletbezorgdienst van Europa.

Het sorteercentrum in Zaltbommel dient als een van de centrale hubs waarin zowel binnenlandse zendingen als die van internationale webshops uit landen als Duitsland, Amerika en China rechtstreeks kunnen worden afgevoerd naar 150 DHL CityHubs verspreid over Nederland. Dagelijks worden een half miljoen pakketten verwerkt.

AANMELDEN:
JLN-leden zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van dit event. Door je alvast taan te melden vergroot je de kans om deel te nemen aan dit evenement.
Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

LOCATIE:
📍 Heksekamp 29, 5301 LX Zaltbommel

DEELNEMERS:
Dit event is exclusief voor JLN-leden.

 


📸 Bij evenementen worden indien nodig persoonsgegevens genoteerd en foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om deze informatie en beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor onze (VLM en/of JLN) communicatiedoeleinden.