Welkom op MijnVLM

MijnVLM is een verrijkend netwerk voor alle leden en partners. Want VLM wil graag dé onderscheidende vereniging zijn voor alle logistiek & supply chain professionals!.


IMG_6.jpg

Professionals onder elkaar

Op MijnVLM ontmoet je alle leden en kun je kennis en kunde met elkaar delen. Met het Forum heb je de mogelijkheid om in verschillende categorieën over onderwerpen te discussiëren met andere vakgenoten.

Via de ledenlijst kun je contact zoeken met andere leden, zo kun je rechtstreeks ervaring uitwisselen, elkaar benaderen bij hulpvragen of specifieke kennis delen.

En op MijnVLM tref je ook onze evenementen aan, vermelden we de regio- en community activiteiten en evenementen van onze partners en sponsoren.

Doe jij mee?
Wordt nu lid en maak kennis met de andere leden!


Onze vereniging

VLM is dé beroepsvereniging voor mensen die werkzaam zijn in de logistieke sector en specialisten die nauw verbonden zijn met de sector.

De vereniging telt circa 600 leden. Onze doelstelling is het bevorderen van de professionele ontwikkeling van (aankomende) logistici door het bieden van een netwerk en het uitwisselen van kennis en ervaring.

Met onze evenementen, bijeenkomsten, opleidingen, logistieke (vak)prijzen en een interactieve intranet omgeving, is VLM een zeer actieve beroepsvereniging.

Klik hier voor de website van VLM

NLP24-Rituals.jpg