EXPO | Intertraffic 2024.

Over dit evenement

Categorie
VLM Partners
Organisator
Partners VLM
Datum en tijd
16 apr. 2024 09:30 - 19 apr. 2024 17:30
Locatie
📍 Europaplein 24, 1078 GZ Amsterdam

EXPO | Intertraffic 2024.

EXPO | Intertraffic 2024.

Van dinsdag 16 maart t/m vrijdag 19 april 2024 vindt de Intertraffic plaats in de RAI Amsterdam.

Intertraffic Amsterdam moet je bijwonen om op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het gebied van infrastructuur, veiligheid, parkeren, slimme mobiliteit en verkeersmanagement, met zo’n 900 exposerende bedrijven en bezoekers uit meer dan 100 landen wereldwijd.

Tijdens de Intertraffic zijn er ook deze editie weer sessies, demonstraties en presentaties. Overheid, wetenschap en bedrijfsleven ontmoeten elkaar voor duurzame en innovatieve mobiliteit en logistiek.

Connekt Netwerk

Bezoekers aan het Connekt Pavilion (stand 02.210) kunnen inzicht in technologieën en duurzame oplossingen van aanwezige leden verwachten, zoals NTM, NDW, Technolution, Goudappel, CROW, Rijkswaterstaat, TNO, Capgemini, BUKO of leden RHDHV en MRA. Naast het Connekt paviljoen vinden bezoekers aan Intertraffic het Dutch Pavilion, waar vertegenwoordigers van ITS Nationals zijn te vinden.

Relevante thema’s

Thema’s die onder andere tijdens Intertraffic op het Connekt paviljoen centraal staan zijn:  
1. Digitalisering
2. Smart Mobility
3. Slimme en duurzame verstedelijking
4. Mobiliteitstransitie

Op het Connekt Pavilion worden er ook diverse netwerkborrels op het Connekt Pavilion georganiseerd. Bij het uitstek hét moment om het gehele netwerk te spreken en op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen binnen de mobiliteit.

AANMELDEN
Wil jij jouw netwerk uitbreiden en zakenrelaties ontmoeten?
Klik dan HIER en registreer je deelname.

 


LOCATIE
Breepark Breda
📍 Bavelseparklaan, 4817 ZX  Breda

Vindt hier uw route.


📸 Bij evenementen worden indien nodig persoonsgegevens genoteerd en foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om deze informatie en beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor onze (VLM en/of JLN) communicatiedoeleinden.