Bedrijfsbezoek | NEDCARGO

Over dit evenement

Categorie
vLm Jong Logistiek Nederland
Organisator
Bestuur JLN
Datum en tijd
7 dec. 2023 13:00 - 17:00
Locatie
Hoekwei 12, 4004 LX Tiel

Op donderdag 7 december 2023 organiseren Jong Logistiek Nederland en Boltrics een bedrijfsbezoek aan Nedcargo in Tiel.

Boltrics is dé partner die de logistieke branche voorziet van een krachtige softwareoplossing, volledig gebouwd met Microsoft-technologie. Binnen slechts drie maanden kan de implementatie worden afgerond, en de software blijft altijd up-to-date voor elke klant. Met al meer dan 250 logistiek dienstverleners in 25 verschillende landen die werken met deze standaardsoftware, is Boltrics een betrouwbare naam.

Nedcargo is een van de logistieke dienstverleners uit het Boltrics peloton. Met 7 vestigingen, ruim 235.000 m2 aan opslagruimte en 840 medewerkers is Nedcargo een belangrijke speler in de Nederlandse logistieke top. Alle vestigingen vertrouwen dagelijks op de kracht van Boltrics’ 3PL Dynamics, van magazijnstrategieën en VAL tot scanning en Central Layer.

Tijdens dit evenement krijg je de unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij het warehouse van Nedcargo in Tiel en te ontdekken hoe zij Boltrics’ software gebruiken om hun logistieke processen efficiënt te stroomlijnen. Boltrics en Nedcargo zullen jou vertellen hoe IT zich in de praktijk vertaalt. Schrijf je nu in!

Deelname is gratis, maar inschrijven is verplicht en we verwachten dat alle deelnemers aanwezig zullen zijn. Vergeet niet om je veiligheidsschoenen mee te nemen.

Deelname aan dit evenement is kosteloos, maar inschrijving is verplicht. 

 

Programma:

13:00 - 13:30 Inloop

13:30 - 14:30 Presentatie

14:30 - 16:00 Rondleiding

16:00 - 17:00 Borrel

Afsluiting

 


Veiligheidsschoenen verplicht.

Niet-leden mogen max. één evenement bijwonen alvorens zij lid worden.

 


Bij evenementen worden foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor communicatiedoeleinden.