In het spoor van Ad van Goor

Over dit evenement

Categorie
VLM Evenementen
Organisator
Senioren Community
Datum en tijd
31 okt. 2024 13:00 - 17:00
Locatie
Amersfoort

In het spoor van Ad van Goor

SAVE THE DATE

De stichting 'In het spoor van Ad van Goor'  is voornemens elk jaar een lezing ter ere van Ad te organiseren.

Ad van Goor was een warm pleitbezorger voor het vakgebied logistiek. Op 11 november 2020 is hij overleden. De Stichting in het Spoor van Ad van Goor eert hem en vLm onderschrijft en ondersteunt dit initiatief van harte.
Door middel van een jaarlijkse lezing en andere activiteiten wordt er uitvoering gegeven aan verdere verspreiding van logistieke kennis en nieuwe inzichten in de logistieke keten. Een wens van Ad van Goor! 

De vierde lezing vindt plaats op donderdagmiddag 31 oktober 2024, te Amersfoort.

  • Inloop vanaf 13.00 uur
  • Invulling programma volgt...

Net als voorgaande jaren is de toegang in principe gratis, dankzij enkele sponsoren.
Om de organisatie goed te kunnen plannen en ervoor te zorgen dat de aangemelde personen ook daadwerkelijk aanwezig zijn, vraagt de organisatie een bijdrage van €20.
Deze bijdrage kan na afloop worden teruggevraagd.

Je kunt je nu vast aanmelden aanmelden voor deze bijeenkomst.

 


Gezien het reüniekarakter van deze bijeenkomst wordt er ook een namenlijst samengesteld. Deze zal alleen beschikbaar zijn voor de deelnemers, zonder enige toevoeging, zoals bedrijf en functie. Mocht dit op bezwaren stuiten, dan graag aangeven bij inschrijving.


📸 Bij evenementen worden persoonsgegevens genoteerd en foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om deze informatie en beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor communicatiedoeleinden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien