JLN | Jaarcongres 2024.

Over dit evenement

Categorie
JLN
Organisator
Bestuur JLN
Datum en tijd
25 sep. 2024 09:00 - 17:00
Locatie
Jaarbeurs, Utrecht

JLN | Jaarcongres 2024.

SAVE THE DATE! 25 september 2024

Op woensdag 25 september 2024 nodigen wij je van harte uit voor het JLN jaarcongres “Samen op Weg”, waar het thema personenvervoer centraal staat. Tijdens deze dag zullen we diverse facetten van personenvervoer verkennen.

De dag begint met een plenaire opening om 10:00 uur, waarbij de deuren al om 09:40 uur open gaan voor inloop. Gevolgd door een boeiende keynote spreker en workshops die verschillende aspecten van personenvervoer belichten. Van luchtvaart tot openbaarvervoer, deze sessies bieden een caleidoscopisch beeld van de uitdagingen binnen deze sector.

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs Utrecht en eindigt rond 14:00 uur met een plenaire afsluiting. Aansluitend openen we een netwerklunch/borrel, speciaal ontworpen om verbindingen te versterken en netwerken te faciliteren. Deze netwerkbijeenkomst duurt tot ongeveer 15:00 uur.

Registreer je vandaag nog om zeker te zijn van een plek op het JLN jaarcongres!

LOCATIE:
📍 Jaarbeurs, Utrecht

INSCHRIJVEN:

Klik HIER om je via de website MIjnJLN in te schrijven

 


📸 Bij evenementen worden indien nodig persoonsgegevens genoteerd en foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om deze informatie en beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor onze (VLM en/of JLN) communicatiedoeleinden.

Deelnemers

Je moet ingelogd zijn om alle deelnemers te zien