JLN | Bedrijfsbezoek XXL Nutrition

Over dit evenement

Categorie
JLN (Jong Logistiek Nederland)
Organisator
Bestuur JLN
Datum en tijd
15 mei 2024 09:30 - 12:00
Locatie
📍 Vuurijzer 18, 5753 SV Deurne

JLN | Bedrijfsbezoek XXL Nutrition

Op woensdag 15 mei 2024 organiseert Jong Logistiek Nederland een bedrijfsbezoek bij de online sportvoeding & supplementen gigant XXL Nutrition in Deurne.

XXL Nutrition werd opgericht in 2004 uit persoonlijke noodzaak van eigenaar René van der Zel die op zoek was naar een eiwitshake van topkwaliteit. Sindsdien is het een behoorlijke reis geweest. Van een garage van 15m2 tot een magazijn van 10.000m2 en 120 werknemers. In die tijd is het bedrijf  uitgegroeid tot het grootste sportvoedingsmerk in Nederland en België. 

Als je meer wilt weten over hoe dit allemaal is verlopen, bekijk dan deze  video met JayJay Boske.

De producten van XXL Nutrition zijn te bestellen via hun website. Maar tegenwoordig werken ze ook samen met meer dan 900 fitnesscentra, HIIT-boxen en personal trainers. Het bedrijf levert ook supplementen aan honderden supermarkten en is aanwezig op festivals met hun eigen Protein Bar. Ze doen de logistiek heel bewust helemaal zelf. Op de vraag of het via een fulfilment center goedkoper kan, geeft eigenaar René toe dat hij het nog nooit heeft uitgerekend. Eigenlijk wil hij het ook niet weten, want het is gewoon leuk om het zelf te doen.

We zijn erg benieuwd naar deze ondernemende mindset en willen er graag meer over te weten komen tijdens ons bezoek.

 

AANMELDEN:
JLN-leden zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen van dit event. Door je alvast taan te melden vergroot je de kans om deel te nemen aan dit evenement.
Houd er rekening mee dat je nog niet zeker bent van deelname. Zet in ieder geval de datum alvast in je agenda en volg ons op LinkedIn voor de laatste updates.

Zodra er meer informatie beschikbaar is over dit evenement, krijg je daarover bericht.

LOCATIE:
📍 Vuurijzer 18, 5753 SV Deurne

DEELNEMERS:
Dit event is exclusief voor JLN-leden.

 


📸 Bij evenementen worden indien nodig persoonsgegevens genoteerd en foto en video opnames gemaakt. Wanneer je hierbij aanwezig bent, geef je de organisatie toestemming om deze informatie en beelden (foto en video) waar je op staat rechtenvrij te gebruiken voor onze (VLM en/of JLN) communicatiedoeleinden.